دشت للندیز یکی از زیباترین و خوش آب و هوا ترین ییلاقات گیلان است که نزدیک به 400 متر مرتفع تر از ماسوله است.
– دشت للندیز با وجود چمنزار وسیع، کلبه ها، چشمه و جنگل اطرافش یک محل ایده آل برای کمپینگ و طبیعت گردی است بخصوص که چندین قله و ییلاق زیبای دیگر در اطراف للندیز وجود دارند و قابلیت برنامه چند روزه نیز دارد.
– یکی از جذاب ترین مسیرهای پیمایش از آب بر به ماسوله، از ییلاق للندیز عبور می کند و بدلیل کوههای مسیر، محبوب است.
– قله معروف کله قندی ماسوله که شبیه یک کله قند است در نزدیکی للندیز قرار دارد و مسیر صعود آن از للندیز می گذرد.
– ییلاق زیبای خلیل دشت در دامنه آسمان کوه و در نزدیکی للندیز و کوه کله قندی قرار دارد و فاصله آن از قله کله قندی کم است. قله معروف آسمان کوه بر بلندای للندیز و کله قندی قرار دارد. مسیر اصلی صعود آسمان کوه از دشت للندیز آغاز می شود اما از آب بر و یا قله کوه لاسه سر نیز دارای دسترسی است.
– ییلاق کمتر شناخته شده و زیبای بورخانی با فاصله تنها 2.5 کیلومتر از للندیز و محیطی بسیار خلوت و آرامش بخش را نباید از دست داد.
– مسیر جنگلی و زیبای ماسوله به للندیز با توجه به طول مسیر متوسط امکان اجرای برنامه یک روزه و بازگشت به ماسوله را نیز دارد ضمن اینکه از طریق ییلاق بورخانی به جاده فومن نیز دسترسی دارد.
تاریخ اجرا : 2 آبان 1400
سرپرست برنامه : سرکارخانم افسانه رضایی

















